About

BULLS DESIGN is een grafisch bedrijf uit Bellegem. Voor het ontwerpen van uw kaartjes, affiches, textiel,… bent u hier aan het juiste adres.

BEDRIJVEN

Als grafisch vormgever gaat Laura samen met u op zoek naar de bedrijfsfilosofie die u wenst uit te stralen met uw zaak. Ze vertaalt deze in een creatief concept.

PARTICULIER

Dankzij haar creativiteit en grafische skills in combinatie met aandacht voor de mens als individu, bracht dit Laura tot het concept van gepersonaliseerd textielontwerp. Unieke boodschappen, eigen illustraties en tekeningen van haar hand, worden gedrukt op textiel gaande van t-shirts, sweaters, rugzakken, kinder- en babytextiel tot sportoutfits.  Jouw eigen boodschap uitdragen op jouw t-shirt, een uniek geschenk voor jouw geliefde…

COLLECTIE

Inmiddels bracht BULLS DESIGN een aantal collecties uit, met tekeningen, quotes van eigen hand.

Maar heeft u een heel persoonlijke boodschap of is er net die ene tekening of foto die u in schetsstijl op jouw t-shirt wenst of u verwent graag uw vrienden met een heel persoonlijk, origineel geschenk, neem dan contact op met BULLS DESIGN. Laura vertaalt uw wensen in een originele tekening of illustratie èn drukt die op het textiel naar wens.